Recente reacties
Inloggen

Registreren| Wachtwoord vergeten?

Forums
Actuele Onderwerpen

Agenda 2017

In 2017 vinden de volgende bijeenkomsten plaats:

– 25 /m 28 mei; (Hemelvaartweekend); Mullerthal (Luxemburg)

– 9 t/m 11 juni; Rohel (Friesland)

– 30 juni t/m 2 juli; Acquoy (Gelderland)

– 4 t/m 6 augustus; Riethoven (Brabant) (NB: onder voorbehoud!)

– 8 t/m 10 september; Wateren (Drenthe)

4 Responses to Agenda 2017

 • Hallo geachte secretaris, beste mensen,
   
  Graag stel ik mij even voor; John van der Meij (net ) gepensioneerde voorzitter van de IJsclub Nieuw Vennep, deze ijsclub heeft een eigen ijsbaan van 180 x 80 mtr aan de rand van ons mooie dorp. Dit terrein wordt in de zomer gebruikt voor evenementen zoals Kermis, feestweek, circus en buitenbioscoop. Deels verhard met asfalt maar ook genoeg groen. Wordt gebruikt voor atletiek en honden trainingen. Uiteraard in de winter als ijsbaan als het hard genoeg gevroren heeft.  Dan worden er wedstrijden georganiseerd en is er veel plezier. Binnenkort ook RC Autocross races.
   
  Waarom deze uitnodiging; Ons spreekt Uw naam van uw club erg aan en wij hebben binnen het bestuur enkele motor rijders, wij wonen hier in een fantastisch gebied met op korte afstand Lisse ( hartje bollenstreek ), Zandvoort ( van het circuit) en Noordwijk ( van het strand) en nog  vele andere mooie plaatsen langs de kust. Uiteraard met vele leuke plaatsen met horeca  (o.a. de Bokkedoorns, Bloemendaal) waar je aan 1 weekeinde vertoeven nog niet genoeg hebt. Wij bieden ons terrein aan u aan om als uit vals basis te dienen voor bijvoorbeeld een bollentour door de bollenstreek. Dit kan bijv. in combinatie met een tourrit langs oude kastelen via de mooie achteraf wegen parallel langs de kust.
  Op deze wegen vindt je nog vele “ruines” waarvan de historie zeer groot is. Denk aan Kasteel de Keukenhof en Huis Jacooba van beieren ( Teilingen) Huis Diever e.a.
  Wij bieden een goed bereikbaar en beschermd terrein met eventueel een mobiele Lunch voorziening verzorgd door Hotel de Rustende Jager Party service met toiletten en rust tenten met banken voor de nodige rust. Wij mogen voor u speciale tarieven aanbieden voor overnachtingen in  de verschillende hotels in de omgeving bijvoorbeeld. Uiteraard Hotel de Rustende Jager in Nieuw Vennep maar een ander is Hotel Orion op Kaageiland, daar waar de grootste jachten van de wereld gebouwd worden en een beroemd restaurant is “Tante Kee”.
  Hotel Orion is op 10 minuten rijden bij ons vandaan.
   Wij zijn te allen tijde bereid om u te ontvangen en ons terrein te showen en onze mogelijkheden uit te leggen.
  Het nieuwe bollenseizoen is vanaf 12 mei 2017 dus tijd genoeg om goed te overdenken maar uiteraard is de kuststreek in de zomer een prachtige plek om te vertoeven. Na een belletje kunnen wij op korte termijn iets voor u regelen.
  Graag horen wij van u en het liefst zien wij u of een delegatie van uw club hier in Nieuw Vennep.
   Met vriendelijke groet en graag tot horens, ook als u niet van plan bent iets met onze uitnodiging te doen.
   Wij wensen u erg veel veilige ritjes.
   John van der Meij
  Bachlaan 33
  2151 GD Nieuw Vennep
  06 14994635

 • Veel plezier dit jaar weer we wachten de locatie’s af

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

VVLM Facebookpagina
Facebook By Weblizar Powered By Weblizar