Recente reacties
Inloggen

Registreren| Wachtwoord vergeten?

Forums
Actuele Onderwerpen

Website beheer

Nu ik, zoals het binnen de club schijnbaar normaal is tegen wil en dank 🙂 tot mede-beheerder van de site ben gebombardeerd;

Wil ik als echtgenote van een zomaar tot voorzitter gebombardeerde Michiel mijn taak serieus (nou ja is er überhaupt wel eens iets serieus binnen de club) oppakken.
Omdat ik nog geen ervaring had met het onderhouden van de website van een clubs als deze, heb ik onze Hoofd-website beheerder Henk gevraagd mij dan maar wat wegwijs te willen maken op de zo gewilde website.
Hij heeft dit (jaja het is echt waar serieus opgepakt) en is daarvoor op 20 februari 2016 speciaal afgereisd naar het Hoge druilerige Noorden.

Wij moesten hem dan wel in ons nederige stulpje ontvangen met een natje en een droogje en een warm bedje. Dat hebben we dan maar gedaan.
En zoals jullie kunnen zien lukt het mij na zijn niet al te duidelijke maar voor VVLM eigen uitleg (haha) al om een berichtje te plaatsen.

Natuurlijk kan ik als mede-beheerder de site niet in mijn Uppie tot een succes doen worden.
Bij deze doe ik dan ook een dringende oproep aan jullie als (trouwe) leden mij af en toe van leuke kopij te voorzien.

Tenslotte geldt zoals in het liedje wordt gezongen van Bob de Bouwer;
SAMEN KUNNEN WE HET MAKEN!image

Groetjes van Ingrid Bekkers

5 Responses to Website beheer

 • Hallo, we willen ons voorstellen. We hebben reizen gemaakt door het Karpaten gebergte in Roemenië, met de hoofdtoon op natuur en gedragen door cultuur.
  De reis is individueel, maar voor een groep kan met een (mini-)bus de reis begeleid worden.
  Er kan met het vliegtuig gekomen worden en wij helpen met het huren van een auto/motor.
  Naast een toer met “van hotel naar hotel” is er ook de mogelijkheid van 3 – 4 dagen in dezelfde slaapplaats te verblijven en van daaruit verschillende toeren te maken.
  Wie met auto + aanhanger (waar motor op staat) komt kan parkeren op de camping van Kris.
  We organiseren volgend jaar een groepsreis voor motoren voor zowel baan- als enduro/offroad rijden in mei/juni en september (10 – 15 personen, als er voldoende inschrijving is) met verplaatsing van de motor, begeleiding (voorrijder) en bagagevervoer.
  Inbegrepen in de prijs: overnachten, ontbijt, reis op gps, roadboek met uitleg, kaart van Roemenië, exclusief reis naar vertrekpunt, annulatieverzekering, reisverzekering.
  voor meer informatie: http://www.karpatentours.nl/ of info@karpatentours.nl
  Vriendelijke groeten, Hay en Kris

 • Fijn te zien dat je nu het vertrouwen hebt Sandra.

 • wij zullen eens in tussen onze foto’s duiken of wat van de vvlm bewaard hebben en zullen die dan opsturen we hebben het vertrouwen dat ze nu wel geplaatst worden

 • Leuk Ingrid! Komt helemaal goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

VVLM Facebookpagina
Facebook By Weblizar Powered By Weblizar